Sistem TTTBuilder.Com: Kuasa Internet dan Network Marketing

Adakah anda pernah mempertimbangkan apa yang akan terjadi jika anda memanfaatkan kuasa kedua-dua internet dan network marketing?

networkmarketing1

Secara tradisinya, network marketing adalah perniagaan yang bergantung kepada cara pemasaran ‘word of mouth’. Selama beberapa tahun, buzz-word dalam network marketing adalah “mengesyorkan produk anda kepada orang lain” jika anda ingin membina rangkaian network marketing yang besar.

Dengan adanya internet, peraturan juga telah berubah. Daripada mempromosikan produk anda kepada orang yang anda temui, anda kini mempunyai peluang untuk mempromosikan perniagaan anda kepada orang yang anda tidak pernah temui. Ini adalah cabaran yang dihadapi kebanyakan network marketer.

Sekarang, internet adalah alat pemasaran yang paling berkuasa. Dengan internet, anda boleh mencapai berbilion-bilion orang di seluruh dunia. Malangnya, ramai pengedar masih menganggap internet dan network marketing adalah dua entiti yang berasingan.

Pendekatan tradisional untuk mempunyai perniagaan network marketing yang berjaya adalah 

a) Menggunakan sendiri produk atau perkhidmatan anda
b) Meningkatkan jumlah pelanggan runcit, dan
c) Menaja orang lain ke dalam perniagaan anda

Jika anda mahu memasarkan perniagaan network marketing anda secara online, anda akan dapat melihat kuasa internet dan network marketing didalam langkah kedua dan langkah ketiga dalam proses ini.Mengapa?

Kerana internet menjadikan ia lebih mudah untuk menghubungi lebih ramai orang yang boleh menjadi pelanggan setia anda. Pelanggan setia anda inilah yang anda mahu untuk akhirnya ditaja ke dalam perniagaan anda. Walaubagaimanapun Dan malangnya, ia tidak semudah itu  … tetapi yakinlah bahawa ia juga tidak begitu sukar. Dengan maklumat yang betul, alat, cara berfikir dan keazaman, anda boleh berjaya menjana pendapatan yang secukupnya dari internet untuk menyara kehidupan anda.

Jika anda Google mengenai produk anda pada enjin carian dan lihat berapa banyak hits yang anda dapat. Dalam kes kami, produk kami adalah Tone Plus. Tone Plus menghasilkan kira-kira 161,000, 000 hits semasa post ini ditulis.Itulah jumlah berapa banyak persaingan yang anda perlu hadapi jika anda mengikuti kaedah lain untuk mempromosikan Tone Plus secara online, yang mana hanya menggunakan web blog atau page sahaja.

Disinilah sistem TTTBuilder.com kami berbeza dari yang lain. Kami dengan bangganya memanggil ia sebagai Sistem TEAM BUILDER. Pertama sekali, ia menyelesaikan masalah pertama yang kebanyakan orang benar-benar takuti, iaitu MENJUAL, dengan Sistem TTTBuilder tiada jualan diperlukan. Anda langsung tidak perlu membuka mulut anda untuk mula mempromosi. Bahagian yang paling penting ialah sistem kami adalah PERCUMA kepada semua ahli ACTIVE. Tiada yuran bulanan dan ianya 100% realtime & 100% Autoresponder. Maksudnya anda akan tahu setiap pendaftaran yang dibuat melalui link anda & sistem kami akan membuat susulan dengan pendaftaran baru secara automatik.

Apa yang membuat anda lebih bahagia daripada berada di rumah anda sendiri dan masih boleh menjana beratus-ratus atau beribu-ribu atau lebih, setiap bulan. Anda boleh bekerja 100% dari rumah atau di mana sahaja anda suka.Apa yang anda perlukan hanyalah sambungan internet dan komputer riba anda atau hanya Smartphone. Jika anda boleh copy paste maka anda boleh sertai kami.

Anda tidak perlu membina laman web, menyimpan stok,menghantar produk, atau menyediakan akaun peniaga. Malah, anda boleh mendapatkan income sebelum anda belajar. TTTBuilder adalah mudah. Tiada pengalaman diperlukan. Hanya tunjuk dan klik, dan biarkan teknologi hebat dan inovatif kami, lakukan yang lain!

Anda tidak perlu mencari produk untuk dijual – kami (admin TTTBuilder) berdaftar dengan Tone Plus SDN BHD untuk menjual simkad WOW Tone Plus. Sistem TTTBuilder telah ditetapkan untuk membolehkan anda mencari 4 Active Member sahaja seperti yang dikehendaki oleh Tone Plus untuk anda mula menjana pendapatan, ini membuatkannya amat mudah dicapai oleh semua orang walaupun beginners.Bahagian yang terbaik ialah, kami telah menetapkan sistem TTTBuilder ini dengan sistem matrik 4 × 4 yang akan memberi peluang kepada semua ahli yang aktif untuk mendapatkan limpahan downline secara spillover dan spillunder.

Malah, hanya Sistem TTTBuilder yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan anda sendiri dengan segera. Kami meminta anda untuk menyertai saya dan pasukan pemasaran kami yang dinamik, supaya anda boleh mula untuk menjana pendapatan dengan segera.

Jika anda pernah menyertai pemasaran affiliate sebelum ini, anda akan menghargai ini: anda tidak perlu lagi membuat menelefon sesiapa untuk mempromosi  (melainkan anda benar-benar suka melakukannya), mesyuarat atau presentation pada waktu petang dan hujung minggu, dan menghampiri orang yang tidak dikenali untuk mempromosi.Temui masa depan network marketing. Kenali TTTBuilder!

“Peluang besar anda mungkin tepat di mana anda berada sekarang.” – Napoleon Hill

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai sistem kami dan bagaimana ia boleh membantu anda mencapai matlamat kewangan anda, DAFTAR DISINI atau memuat turun e-book PERCUMA kami: “RAHSIA KEJAYAAN DENGAN SISTEM TTTBUILDER” selepas SIGN UP.

DAFTAR DI SINI SEKARANG!
NOTA:
Start With The Right Expectations

Kunci pertama kejayaan adalah dengan memulakan perniagaan dengan jangkaan yang betul.Lakukan ia sepertimana anda yang anda lakukan pada mana-mana pekerjaan lain.Ia adalah pelan 3 tahun.Bukan sesuatu yang anda hanya 'cuba' selama 3 bulan.Sesiapapun boleh melakukannya jika sanggup untuk belajar dan memahirkan diri sehingga mahir.

PERATURAN BARU : DWI KEAHLIAN DUAL: Bermula 1 Ogos 2016, ahli Tone Excel tidak dibenarkan untuk menyertai program Tone Plus  dan begitu juga sebaliknya.Walau bagaimanapun, ahli yang menyertai kedua-duanya sebelum 1 Ogos 2016 boleh terus dengan kedua-duanya. Mana-mana ahli yang ingin menukar program akan hanya dibenarkan untuk berbuat demikian selepas akaun semasa tamat tempoh selama 3 bulan.Ahli  juga boleh menulis e-mel rasmi ke : hq.care@tonegroup.net untuk mendapatkan kelulusan KHAS dalam tempoh sebulan. Terma dan syarat dikenakan.

AKAN DATANG: ToneExcel.TTTBuilder.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather
Facebookrssby feather

Leave a Reply